Geniet van cultuur

Kijk op kaart

Creatief in het Lokale Dienstencentrum

In Gent zijn er Lokale Dienstencentra in elke wijk. In elk dienstencentrum zijn er veel verschillende activiteiten: breien, schilderen, origami, haken, naaien, kaartjes maken,.... het kan er allemaal. Vraag bij het dienstencentrum in jouw buurt wat je er allemaal kan doen. 

 

Individuele begeleiding naar vrije tijd in Gent

Ben je op zoek naar een sportclub of een hobby? Wil je iets doen in je vrije tijd? Of ben je op zoek naar iets leuks voor je kinderen? Wij helpen je graag op weg! Wij zoeken een concreet antwoord op je vrije tijdsvraag! 

lessen "woord" voor anderstaligen aan de Academie

Wil je je verder verdiepen in de Nederlandse Taal en er creatief mee omgaan? Dat kan aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans van de Poel, afdeling Woord. 
Met een kleine groep gelijkgestemden gaan we aan de slag. We improviseren, doen woordspelletjes, lezen en brengen gedichten, schrijven zelf poëzie, spelen korte dialoogjes, houden speeches, debatteren en rappen ongegeneerd in het Nederlands. 
De lessen starten op 11 september 2018, elke dinsdag van 17u -19u

Liedjes voor wie Nederlands leert

Met de nieuwe cd Wie ben jij? van Fast Forward kun je Nederlands leren terwijl je zingt. De cd bevat 4 liedjes in duidelijk en leerrijk Nederlands.

Samen Lezen in Gent

Zin om een sterk verhaal te lezen en een mooi gedicht te horen?

Om samen met anderen te praten over de tekst?

Kom dan lezen!
Met  'SamenLezen' lezen we samen voor het plezier.

Helemaal gratis, met koffie of thee en wat lekkers erbij! Iedereen welkom!