Luister naar de radio, cd's of luisterboeken

De Reisrus - liedjes voor kinderen die Nederlands leren

Lennaert Maes en Andrei Bonski hebben een cd met liedjes voor kinderen die Nederlands leren. Bij de cd hoort een boekje met taalspelletjes in het Nederlands.


Meer informatie of een cd bestellen?
vzw 'de Rand' https://welkom.derand.be/nl/page/4602/liedjes-voor-kinderen-die-nederlands-leren of via cindy.vandijck@derand.be

X

Luister naar de radio

Luister naar Nederlandstalige programma's op de radio. Een lijst met Nederlandstalige radiozenders in Vlaanderen vind je op www.radioinvlaanderen.info

Luisterboeken Wablieft

Download de luisterboeken op mp3 of bestel ze op cd. Bekijk ook de catalogus op de website. Van elk boek kan je een fragment lezen en beluisteren.

Luisterpuntbibliotheek

Op de website van Luisterpuntbibliotheek vind je maandelijks nieuwe luisterboeken. Je kunt gratis lid worden. Je zoekt in de catalogus op titel, auteur of onderwerp.
website: http://www.luisterpuntbibliotheek.be/nl/

Radioboeken

Radioboeken zijn verhalen van Nederlandse en Vlaamse auteurs die je nergens kunt lezen maar overal en altijd kunt beluisteren via de website of via iTunes. Je kunt je ook abonneren. De auteur zelf leest verhalen voor. De verhalen duren meestal 20 minuten. Met de radioboeken kan je kennismaken met verschillende Nederlandstalige auteurs. Op je eigen ritme want...herbeluisteren kan!

Stripverhaal met mini-cd

Er is een stripverhaal + mini-cd van de muziekvoorstelling 'De Bonski's gaan voor GOUD!' Het stripverhaal vertelt het avontuur van de Russische broers Bonski. Op de cd staan 3 nieuwe liedjes.

Het stripverhaal + cd kosten 8 euro per stuk + verzendkosten

info :https://bonski.be/cds/  of via bernadette.vriamont@derand.be