Luister naar de radio, cd's of luisterboeken

Liedjes voor kinderen die Nederlands leren

De Reisrus
Lennaert Maes en Andrei Bonski hebben een cd met liedjes voor kinderen die Nederlands leren. Bij de cd hoort een boekje met taalspelletjes in het Nederlands.

 

BOER!
Lennaert Maes en Andries Boone stimuleren met liedjes het Nederlands bij kinderen die de taal leren. Deze tweede cd bevat naast zes leuke liedjes ook een boekje met een speelse oefenkans Nederlands. Voor wie wil zijn er nog extra's op www.boerboer.be.


Meer informatie of een cd bestellen?
vzw 'de Rand' https://welkom.derand.be/nl/page/4602/liedjes-voor-kinderen-die-nederlands-leren of via cindy.vandijck@derand.be

X

Luisterpuntbibliotheek

Op de website van Luisterpuntbibliotheek vind je maandelijks nieuwe luisterboeken. Je kunt gratis lid worden. Je zoekt in de catalogus op titel, auteur of onderwerp.
website: http://www.luisterpuntbibliotheek.be/nl/

Radioboeken

Radioboeken zijn verhalen van Nederlandse en Vlaamse auteurs die je nergens kunt lezen maar overal en altijd kunt beluisteren via de website of via iTunes. Je kunt je ook abonneren. De auteur zelf leest verhalen voor. De verhalen duren meestal 20 minuten. Met de radioboeken kan je kennismaken met verschillende Nederlandstalige auteurs. Op je eigen ritme want...herbeluisteren kan!

Stripverhaal met mini-cd

Er is een stripverhaal + mini-cd van de muziekvoorstelling 'De Bonski's gaan voor GOUD!' Het stripverhaal vertelt het avontuur van de Russische broers Bonski. Op de cd staan 3 nieuwe liedjes.

Het stripverhaal + cd kosten 8 euro per stuk + verzendkosten

info: http://www.bonski.be/cd-s-and-strip

X
X