Luister naar de radio, cd's of luisterboeken

Liedjes voor wie Nederlands leert

Met de nieuwe cd Wie ben jij? van Fast Forward kun je Nederlands leren terwijl je zingt. De cd bevat 4 liedjes in duidelijk en leerrijk Nederlands.

Luister naar de radio

Luister naar Nederlandstalige programma’s op de radio. Een lijst met Nederlandstalige radiozenders in Vlaanderen vind je op www.radioinvlaanderen.info.

Luisterboeken Wablieft

Download de luisterboeken op mp3 of bestel ze op CD. Bekijk ook de catalogus op de website. Van elk boek kun je een fragment lezen én beluisteren.

Luisterpuntbibliotheek

Op de website van de luisterpuntbibliotheek vind je maandelijks nieuwe luisterboeken. Je kunt gratis lid worden. Je zoekt in de catalogus op titel, auteur of onderwerp.

Radioboeken

Radioboeken zijn verhalen van Nederlandse en Vlaamse auteurs die je nergens kunt lezen maar overal en altijd kunt beluisteren via de website of via iTunes. Je kunt je ook abonneren.
De auteur zelf leest de verhalen voor. De verhalen duren meestal zo’n 20 minuten. Met de Radioboeken kun je kennismaken met verschillende Nederlandstalige auteurs. Op je eigen ritme want … herbeluisteren kan!